Kluis Lucky Store Oso Sani leeggehaald

Criminelen hebben vrijdagmorgen ingebroken in het winkelpand van Lucky Store Oso Sani aan de Henk Arronstraat. Dagblad Suriname sprak hierover met de manager van de zaak. Hij gaf aan dat hij de situatie heeft aangetroffen toen de criminelen de zaak al tot hun doelwit hadden gemaakt. Volgens hem gaat het om daders die weet hadden over het alarmsysteem. De daders hebben de sensoren van het alarm omzeild. Als gevolg hiervan is het alarm niet afgegaan. De criminelen hebben een venster van de bovenverdieping geforceerd en zich toegang tot het pand verschaft. Ze zijn regelrecht naar de kluis gegaan en hebben daaruit een fors geldbedrag meegenomen. De politie van Centrum heeft de melding rond 08.30 uur gehad. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. De manager zegt dat dit de eerste keer is dat er is ingebroken in de winkel. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!