Schietbaan leger voldoet nu aan internationale standaarden dankzij steun Franse militairen

Van 8 tot en met 19 april jl. vertoefden Ruim 70 leden van het Franse 9th Marine Infantry Regiment (RIMa) verbleven van 8 tot en met 19 april in Suriname en hebben geholpen om de schietbaan van het Nationaal Leger in de OP Savannah verder te rehabiliteren en te brengen naar moderne internationale standaarden. 

Ook was het een gelegenheid om verschillende individuele wapens samen met Surinaamse militairen af te vuren en om kennis uit te wisselen in tactiek, wapenonderhoud, sport, eerste hulp bij gevechten en technische aspecten.

Bij dit bezoek hebben de Fransen extra uitrusting aan het Surinaams Nationaal Leger overhandigd.

De schietbaan is nu operationeel voor zowel trainingen van Surinaamse militairen als voor buitenlandse militairen die eventueel daar gebruik van wensen te maken.

error: Kopiëren mag niet!