Beroofde taxichauffeur in kofferbak achtergelaten

Drie criminelen hebben zondagochtend een taxichauffeur mishandeld en hem in de kofferbak achtergelaten. Volgens de benadeelde heeft hij omstreeks 03.00 uur drie klanten opgepikt aan de Heiligenweg. De klanten hadden de Sloeislaan, een zijstraat van de Duisburglaan, als eindbestemming opgegeven. Terwijl de taxichauffeur de klanten naar hun eindbestemming vervoerde, voelde hij plotseling een slag aan zijn hoofd. De taxichauffeur voelde zich gelijk daarna draaierig en bracht zijn wagen tot stilstand. Hij werd hierna door de rovers uit zijn voertuig gesleurd en mishandeld. Na de mishandeling verloor hij zijn bewustzijn. Rond 06.45 uur toen hij weer bijkwam, bevond hij zich in de kofferbak aan de Nieuw Charlesburgweg ter hoogte van de oude vuilstortplaats. De criminelen hadden de kofferbak opengelaten. De buit betreft de dagopbrengst, en mobiele telefoon en het GPS-systeem. De politie van Flora is bezig met het onderzoek. De daders zijn nog voortvluchtig.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!