Weer reuze anaconda gedood te Santo Boma

1 Weer reuze anaconda gedood te Santo Boma 2Het gebied Santo Boma blijkt een ideale verblijfplaats te zijn voor anaconda’s, meer bekend als boma’s. Vrijwel elke dag wordt eentje gezien en gedood. Twee weken geleden publiceerde Dagblad Suriname een kanjer van iets minder dan 5 meter, die een doks had gewurgd in een zijstraat van de Peprepinweg te Santo Boma. Gisteren is aan de Peprepinweg een anaconda van meer dan 5 meter gedood. Deze had een kapuwa gewurgd en ingeslikt. De slang bevond zich in een sloot achter het huis van de familie Dharm Tedjoe. Hij schrok even wat hij zag achter zijn woning. De anaconda werd doodgeschoten en uit de sloot gehaald. Uit nieuwsgierigheid werd de buik opengereten en toen rolde de dood gewurgde kapuwa uit de buik van de slang.

error: Kopiëren mag niet!