Natio verliest met 2-0 van Guyana

De nationale voetbalselectie van Suriname heeft zondagavond met 2-0 verloren van Guyana. In het nationaal stadion van Guyana, Providence, wonnen de Golden Jaguars door doelpunten van Gregory “Jackie Chan” Richardson, in elke helft 1 doelpunt. De Surinaamse Natio reisde naar Guyana af met slechts 15 spelers, in plaats van 18. Wat de reden hiertoe is, is nog onduidelijk. Ook interim-bondscoach Roberto Godeken is niet meegegaan, maar gelegenheidscoach Werner Blackson. Godeken is momenteel in Colombia met een veteranen zaalvoetbalploeg.
De Surinaamse selectie bestond uit: Basis: 01 Claydel Kohinor, 02 Miquel Darson, 03 Saverio Adenie, 04 Albert Nibte, 05 Guno Kwasi, 06 Bruce Diporedjo, 07 Mitchell Kisoor, 08 Enzo Senkye, 09 Milton Pinas, 10RpxeyFer, 11 Evani Esperance; Reserve: 12 Galgyto Talea, 14 Jual Pengel, 15 Yvanildo Miesidjan, 22 Sercinio Profijit

error: Kopiëren mag niet!