Groepsverkrachting Nickerie; 5 verdachten ingerekend

In verband met een onderzoek heeft de politie van Nickerie in het weekend vijf verdachten na goed speurwerk aangehouden. Deze verdachten en een vooralsnog voortvluchtige man zouden bijkans twee weekenden terug een 20-jarige dame middels geweld en bedreiging met geweld opzettelijk van haar vrijheid hebben beroofd. Onder bedreiging van een five shooter zouden zes mannen, van wie twee jeugdigen, haar hebben ontvoerd en gebracht naar Zeedijk. Daar hebben de verdachten beurtelings het slachtoffer verkracht. Na hun snode daad hielden de verdachten haar voor dat wanneer zij de politie hierover zou verwittigen, zij haar zouden doden. De bedreigingen hebben het slachtoffer niet tegengehouden. Zij deed toch de aangifte. In het belang van het verdere onderzoek had de sterke arm geen ruchtbaarheid aan deze zaak gegeven. De politie heeft de verdachten in de kraag gevat. De twee minderjarigen zijn overgebracht naar Opa Doeli. De overige drie mannen zijn hangende het verdere onderzoek opgesloten in Nickerie. De sterke arm werkt naarstig naar de aanhouding van de voortvluchtige verdachte. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!