Woning Leiding 9A geheel afgebrand

Een woning aan de Leiding 9A is in de nacht van zaterdag op zondag 24 januari geheel afgebrand. Uit het onderzoek blijkt dat het een houten woning betreft met een oppervlakte van 5 bij 6 meters. Het huis is compleet met inboedel in de vlammenzee verloren gegaan. Het pand was wel aangesloten op het elektriciteitsnet, maar niet verzekerd tegen brand. Het huis werd bewoond door een persoon met een gehoorbeperking. Het vermoeden bestaat dat er op open houtvuur is gekookt eerder in de avond en dat dit na gebruik niet goed gedoofd was. De brandweerpost Kwatta kwam op weg naar het brandadres vast te zitten, maar dat heeft geen invloed gehad op de operatie, omdat er water via het ‘eerste voertuig’ werd onttrokken, vanuit een nabij gelegen trens. De oorzaak van deze brand is vooralsnog niet bekend. De politie van Leiding is bezig met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!