VHP Commewijne prominent aanwezig tijdens V7 massameeting

IMG_0385Ondanks het feit dat parlementarier Sheilendra Girjasing had aangekondigd de V7 combinatiemeeting met zijn aanhang uit Commewijne te boycotten, was daar niets van te merken tijdens de massameeting zelf. Integendeel was VHP- Commewijne prominent aanwezig. Dhiradj Soekhai, voorzitter van de jongeren Commewijne, werd na de onthulling van de naam en het logo van de combinatie als eerste in de gelegenheid gesteld om het goed opgekomen publiek toe te spreken. Soekhai legde vooral de nadruk op de eenheid en de liefde die gekoesterd moet worden. Hij deed een beroep op alle aanwezigen om gezamenlijk te werken aan de opbouw van ons land. Er zijn mensen die hem vragen wat zijn regering (lees Nieuw Front regering) in de 15 jaren dat ze hebben gezeten, hebben gedaan. “Ik ben er nu” benadrukte hij. In de periode 1980 tot en met 1987, de periode 1996 – 2000 en de periode 2010 tot en met heden is er ook steeds een regering geweest voor een periode van ongeveer 17 jaar met een NDP signatuur. “En nog steeds bakken ze er niets van” merkte Soekhai verder op. Net als de andere sprekers twijfelt hij ook niet eraan dat de combinatie de verkiezingen zal winnen. Een van de eerste zaken die aangepakt moet worden na het behalen van de verkiezingswinst, is volgens hem de aanname van de anticorruptiewet.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!