Noreen Cheung: 'Er zijn geen leiders in NDP'

IMG_0353Een zeer emotionele Noreen Cheung gaf het publiek tijdens de V7 massameeting aan dat er geen leiders zijn in de partij die ze verlaten heeft. Op donderdag 22 januari heeft ze in het parlement, middels een brief aan de voorzitter, bekend gemaakt dat zij uit de NDP fractie stapt en dat ze een ‘eenvrouwsfractie’ vormt in de DNA. Ze deed een beroep op het goed opgekomen publiek om Suriname te bevrijden van de huidige regering. “Wat ze met me hebben gedaan, kan niet!”. Cheung merkte op dat ze niet zomaar op het podium is gekomen. Ze gaf de mensen aan dat ze een belangrijke boodschap heeft. Ze richtte haar boodschap vooral naar de jongeren en de vrouwen. Volgens Cheung staat V7 onder andere voor vrouwen en verjonging. “Pe den ben de. Ik zeg je, het is niet makkelijk geweest waar ik was. Ik kan huilen hier. We hebben nog vier maanden te gaan naar de verkiezingen”. Ook Charles Pahlad, die samen met Cheung de V7 combinatie ondersteund, richtte zich tot het publiek. Volgens Pahlad zullen de jongeren vooral de uitslag van de verkiezingen bepalen.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!