Wateroverlast Centrale Markt

Enkele marktstandhouders van de Centrale Markt hebben bij Dagblad Suriname geklaagd over wateroverlast nabij hun stands. Deze wateroverlast wordt veroorzaakt door een lekkage in het gebouw en zorgt voor een onaangename en onhygiënische situatie nabij de stands in de buurt. De standhouders hebben hun bezorgdheid reeds geuit bij het BOG op de markt. Ook hebben zij de marktmeester, Stefanus Korendam, het probleem voorgehouden. Een vertegenwoordiger van de dc van Paramaribo Noord-Oost, die onlangs een bezoek aan de markt bracht, is ook ingelicht. Tot nu toe is er geen oplossing voor het probleem aangedragen. Door de huidige situatie derven de standhouders klanten en winsten. Zij wensen gauw een oplossing van het probleem en willen desnoods zelf de nodige reparaties ter hand nemen.

error: Kopiëren mag niet!