Weerspannige verdachten in verzekering gesteld

Op woensdag 24 december heeft de politie van Brokopondo twee weerspannige verdachten in verzekering gesteld. De verdachten, meer bekend als Biri en Ivon, hadden in de middag van 24 december drie personen mishandeld en de politie van Atjoni ging ter plekke. Omdat de verdachten zich hevig verzetten, werd assistentie ingeroepen van post Brokopondo. Uit het onderzoek blijkt dat beide verdachten zich tijdens hun aanhouding ernstig hebben misdragen. De politie moest een waarschuwingsschot lossen. Biri bedreigde een van de agenten met de dood en Ivon zag kans om afvoerbuizen van een dakgoot van een dienstwoning te vernielen. Ook heeft hij een kraan van een watertank vernield. Alsof dit alles niet genoeg was, plukte Ivon een peper, kauwde hierop en spuugde op een agent. Hangende het verdere onderzoek zijn beide verdachten in verzekering gesteld. Zij worden verdacht van bedreiging met brandstichting, bedreiging met misdrijf tegen het leven gericht, vernieling, weerspannigheid en mishandeling.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!