Familie probeert kroongetuige om te kopen met SRD 50.000

Volgens de moeder van het slachtoffer Biharie, die in november om het leven is gekomen ten gevolge van een aanrijding door de bestuurder van een Mark X, S.B., wil de familie B. de kroongetuige in deze kwestie met SRD 50.000 belonen, als hij de zaak in het voordeel van B. verklaart voor de rechter. De kroongetuige in deze is de duorijder die met Biharie meereed op de bromfiets. Volgens de moeder heeft de familie een vriend van B. aangezet om de duorijder aan te moedigen om de verklaring af te leggen. ‘Dit is zeer onoprecht tegenover ons. B. heeft mijn zoon tot op zijn rijhelft aangereden en hij was stomdronken. De familie B. heeft hun zoon niet verloren, maar ik wel. Zij hebben helemaal geen kosten gedekt bij de uitvaart van mijn zoon’, zegt moeder Biharie huilend in gesprek met Dagblad Suriname. Moeder Biharie is zeer bezorgd over het resultaat van de rechtspraak op woensdag. Zij geeft aan dat zij gesproken heeft met de duorijder, die haar neefje is, maar naar het schijnt accepteert hij de beloning. ‘De familie B. is vermogend en kan met geld smijten en dan krijgen zij hun zoon zo weer op vrije voeten. Maar ik krijg mijn zoon nooit meer terug’, treurt de bedroefde moeder.

error: Kopiëren mag niet!