Chinese ambassadeur verwacht meer Chinese ondernemers in Suriname

Chinese ambassadeur verwacht meer Chinese ondernemers in SurinameUit dankbaarheid voor de grote inspanning van het Korps Politie Suriname (KPS) bij de bescherming van de rechten en het belang van de Chinese gemeenschap in Suriname heeft de Chinese ambassade wederom een schenking aan deze overheidsinstantie gedaan. Ambassadeur Yang Zigang overhandigde 2 motorfietsen, 2 bromfietsen, 3 computers, 3 laptops, 2 zonne-energie generatoren, een dvd-player, een Iphone,7 mobieltjes, 2 voicerecorders,10 tafels en 50 stoelen aan korpschef Humphrey Tjin Liep Shie.
De korpschef bedankte de Chinese ambassadeur voor de schenking en gaf aan dat de spullen goed gebruikt zullen worden. De ambassadeur onderschreef de toenemende Chinese immigratie naar Suriname. Hij gaf aan dat de vele Chinese ondernemers jarenlang mee hebben geholpen aan de ontwikkeling en de welvaart van Suriname en dat er in de toekomst nog veel meer Chinese ondernemers naar Suriname zullen komen voor het zoeken naar zakelijke opties. Voorts gaf hij aan dat de bilaterale betrekkingen tussen Suriname en China zich in de afgelopen jaren snel ontwikkeld hebben en dat er substantiële resultaten zijn bereikt op diverse gebieden. Naast meer dan 100 genodigden van het KPS waren ook zakenlui uit de gemeenschap op het evenement aanwezig. Het geheel ving aan met een cocktail party waarna over werd gegaan tot de speeches en de uiteindelijke schenking. De avond werd afgesloten met een diner voor de gasten.

error: Kopiëren mag niet!