Lions Club Para viert kerst met bewoners Esther Stichting

Lions Club Para organiseert jaarlijks een kerstpakkettenprojekt voor minder draagkrachtigen in het distrikt Para. Bij wijze van uitzondering hebben we dit jaar een extra tintje gegeven aan dit projekt, zegt Lions Diana Sweet. Dit houdt in dat we in Paramaribo ook met een bijzondere doelgroep het kerstfeest zullen vieren. Deze doelgroep zijn de bewoners/clienten van de Esther Stichting. Het gaat om ongeveer 140 bewoners/clienten. Er is een speciaal programma met gebed en zang en uiteraard consumptie. Het geheel zal luister worden bijgezet door de Militair Kapel. Aan het einde van de kerstviering krijgt elke bewoner van het Esther Hof een kerstpakket, bestaande uit onder andere levensmiddelen. Het projekt is gefinancierd uit middelen verkregen uit fundraisingsactiviteiten die Lions Club Para ontplooit, waaronder de reguliere bingo drives, en ook sponsoring uit het bedrijfsleven.

error: Kopiëren mag niet!