Stichting Mata Gauri houdt jaar afsluiting 2014

De stichting Mata Gauri heeft hun interne afsluiting gehad op 9 december. Tijdens deze interne activiteit heeft het bestuur een kort verslag gegeven over de activiteiten van het afgelopen jaar, de financiele status tot nu toe en hun long-term en short-term planning.
Mata Gauri is sinds 2013 een stichting die zelfstandig zijn kosten kan betalen mede vanwege het verhuren van hun zaal.
Voor het komend jaar heeft de stichting ook grote plannen in gedachten. Het terrein achter de zaal wordt omgetoverd tot een wandelpark. Een park voor de gemeenschap, waar ze kunnen gaan bewegen aangezien de kwattaweg te druk is. Verder zal reeds in het eerste kwartaal van 2015 de huidige snackwinkel langs de hoofdweg omgetoverd worden tot een mooi gebouw .
Stichting Mata Gauri heeft een bestuur van 7 man, een drie man sterke advies raad en een vijftien man tellen de werkgroep. De relatie met buurtbewoners, Politiepost Munder en de DC van Paramaribo Zuid-West is uitstekend.
De Stichting is en blijft werken ten behoeve van de bevolking.

error: Kopiëren mag niet!