Amerikaanse gospeldansdeskundige Pamela Hardy geeft onderricht in Bribi

Amerikaanse gospeldansdeskundige Pamela Hardy geeft  onderricht in BribiDe Amerikaanse gospeldansdeskundige apostel Pamela Hardy zal in hoogst eigen persoon onderricht geven tijdens de driedaagse dansconferentie van Dance The Wall Down Ministries (DWDM) in gemeente Bribi aan de Verlengde Keizerstraat. Dat deelt oprichtster Cinthia Draaibaar van de DWDM mee. Apostel Hardy is in de VS een gevierd leidster tevens oprichtster van het Amerikaanse Eagles International Training Institute (EITI), dat in 2005 is opgericht en tot doel heeft mensen die zich geroepen voelen tot de dansbediening, te onderwijzen. Uiteindelijk moeten deze personen als onderwijzers of leiders een effectieve bijdrage kunnen leveren aan de vestiging van Gods Koninkrijk hier op aarde. “Our goal is to train and educate those called to the ministry of dance, then release them to be effective servants, teachers, and leaders who will establish the Kingdom of God in all the earth”, schrijft Hardy op de website van EITI. De conferentie start donderdag 11 december en loopt door tot zaterdag 13 december. De lokatie is de gemeente Bribi aan de Verlengde Keizerstraat, alwaar de DWDM is gevestigd. DWDM-oprichtster Cinthia Draaibaar deelt voorts mee dat er workshops zullen zijn op donderdag en vrijdag en dat op zaterdag het geheel wordt afgesloten met 7 uren lofprijs en aanbidding. De workshops starten om 17.00 uur, maar op zaterdag vangt het geheel aan om 10.00 uur ‘s morgens. Met de driedaagse conferentie worden de feestactiviteiten i.v.m. 10 jaar DWDM afgesloten.

error: Kopiëren mag niet!