MSD houdt kerstdiner met donaties

Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie heeft afgelopen maand duidelijk aangegeven dat politiebureaus geen donaties mogen aannemen in verband met de feestmaand waarin we thans zitten. De afdeling Motor Surveillance Dienst (MSD) van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft toch enkele ondernemers benaderd om hen financieel bij te staan in verband met kerst. De politiemedewerkers van deze afdeling hebben een kerstdiner georganiseerd in restaurant Khazana. De ondernemers willen wel hun bijdrage leveren, maar zij willen ook wel dat het aantal transportbegeleidingen per dag wordt verhoogd van twee naar tenminste vier. Van een betrouwbare bron heeft Dagblad Suriname vernomen dat er in het naaste verleden niet op adequate wijze is omgegaan met donatiegelden. Dit is kennelijk de aanleiding geweest dat de korpsleiding de donaties on hold heeft gezet.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!