Dc Miranda heeft veel gedaan voor Para

DC ParaGisteren was het de laatste werkdag van districtscommissaris Jerry Miranda in het district Para. Miranda heeft vanaf 19 januari 2011 ongeveer 3 jaren en 10 maanden de scepter gezwaaid in Para. Binnen deze periode heeft Miranda een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het district. Het betegelen van de meeste zandwegen, onderhoud en verfraaiing van de hoofd- en ontsluitingswegen, ordening van de hoofdplaats Onverwacht, automatisering van de administratie en de aanschaf van zwaar materieel voor civieltechnische werken, zijn enkele van de vele werken verricht in de afgelopen periode’, geeft Marvin Moesan van BIC Para aan.
Er zijn afspraken met de vertegenwoordigende structuren en overige leden van de districtsleiding om het werk voort te zetten op hetzelfde niveau zoals onder zijn leiding. Een groot deel van het District Managementteam (DMT) en personeelsleden is verrast met het vertrek van Miranda en zal hem missen. Districtscommissaris Mohamad Kasto uit Paramaribo Noord-Oost zal maandag welkom geheten worden door het district Para. Het proces-verbaal voor formele overdracht van het district aan dc Kasto is gistermorgen getekend op het ministerie van Regionale Ontwikkeling. In opdracht van de president zijn de dc’s van standplaats verwisseld.

error: Kopiëren mag niet!