Lijnbus en twee voertuigen betrokken bij aanrijding Indira Gandhiweg

Aanrijding 1
Aanrijding 3Een lijnbus met passagiers is gistermiddag rond 15.15 uur betrokken geweest bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de buschauffeur een personenwagen ter hoogte van Waldo’s probeerde in te halen. De bestuurder van de goudkleurige wagen sloeg rechts af, terwijl de bus de inhaalmanoeuvre maakte. Hij verloor daarbij de controle over het stuur en kwam tegen de goudkleurige wagen aan. Een stilstaand voertuig dat voor een inrit was geparkeerd, heeft ook schade opgelopen. De personenwagen is zodanig aangereden dat hij op een gegeven moment tussen de bus en het stilstaand voertuig geklemd raakte. De autobestuurder is ongedeerd gebleven, echter is de mede-inzittende gewond geraakt. Zij is met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Ook een scholier die in de lijnbus zat, raakte gewond. Zij is ook naar het ziekenhuis vervoerd om medisch behandeld te worden. De politie van De Nieuwe Grond, surveillance eenheden van Wanica en verkeersunit Wanica waren ter plekke om het verkeer in goede banen te leiden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!