VHP houdt ressort vergadering op Lelydorp

VHP houdt ressort vergadering op LelydorpAfgelopen zaterdag hield de VHP een ressortvergadering op Lelydorp. De vergadering werd geopend met een culturele Djarang ke Pang optreden en brassband show. De onderwerpen als veiligheid, sportfaciliteiten, recreatie voor iedereen en werkgelegenheid werden samen met de huidige ontwikkelingen van ons land belicht door de sprekers Ronny Somojono, oud DNA lid Sharmila Kalidien-Mansaram, en de DNA leden Asis Gajadin en Chan Santokhi die tevens de voorzitter is van de partij.
Corruptie is het liedje van elke dag in Suriname. Het ministerie van Openbare Werken & Corruptie”, zo betitelde Santokhi het ministerie van de publieke aanbestedingen. Er is steeds iets mis met de aanbestedingen. Nu weer met de aanbesteding voor het ziekenhuis in Wanica, waarbij gebruik wordt gemaakt van een verkorte aanbesteding.
Naast deze sprekers kwamen enkele leden van de VHP jongeren Wanica ook aan het woord. De andere ressorten uit het district komen de komende maanden ook aan de beurt en dit alles als voorbereiding op de massameetings die gepland staan voor het komend jaar.

error: Kopiëren mag niet!