Twee gezinnen Texasproject dakloos

Twee gezinnen Texasproject dakloos.2
Twee gezinnen Texasproject dakloos.4Een woning in het Texasproject is in de nacht van zondag op maandag 3 november in brand gevlogen. Het betrof een laagbouwwoning uit steen en hout opgetrokken Volgens de politie van het ressort Munder had men rookontwikkelingen waargenomen. Het huis dat in tweeën verdeeld was werd bewoond door twee gezinnen. Een van de gezinnen die in het achterste gedeelte van het huis woonde heeft door kordaat optreden en met de hulp van buurtbewoners hun inboedel kunnen redden, terwijl het ander gezin met lede ogen moest zien hoe hun huisraad in de vlammen opging.
De politie vertelt dat de brandoorzaak vermoedelijk overbelasting van het elektriciteitssysteem is geweest. Overbelasting wil zeggen dat er te veel stroom wordt getrokken doordat er te veel elektrische apparaten tegelijk aan staan en de elektriciteitsdraden daardoor oververhit raken. Verder meldt de sterke arm dat er zich geen persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!