Neefje op bezoek ontvreemdt SRD 800

De politie van de Nieuwe Grond heeft een 25-jarige jongeman aangehouden ter zake diefstal. Deze verdachte was op bezoek bij een tante aan de Harrypersadweg. De verdachte besloot om de nacht bij zijn familie door te brengen. De tante had SRD 3000 bewaard in haar woning. De verdachte die in de nachtelijke uren wakker werd, doorzocht het huis en vond het geld. Daaruit heeft de 25-jarige SRD 800 weggenomen. De volgende morgen merkte de tante dat de bundel met geld uit elkaar was gehaald. Zij kreeg meteen het vermoeden dat iemand in het geld was geweest. Bij de telling ontbrak SRD 800. De mevrouw deed aangifte hierover. De verdachte is kort daarna op verdenking van dit strafbaar feit aangehouden en in verzekering gesteld. Bij de politie ontkende de verdachte steevast. Hangende het verdere onderzoek blijft de verdachte in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!