Vrouw overleeft suïcidepoging vanuit Wijdenbosch brug

Een treurig voorval deed zich deze week voor. Een vrouw met de Nederlandse nationaliteit is van de Jules Wijdensboschbrug gesprongen. Het slachtoffer liet donderdagochtend een witte Toyota Rav 4 met draaiende motor achter op de brug en heeft vervolgens haar daad gepleegd door in de Suriname rivier te springen. De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft dit bericht van een voorbijganger ontvangen. Zij toog ter plaatse en inderdaad heeft de sterke arm een wagen met draaiende motor aangetroffen. In de wagen werd een rijbewijs van een 20-jarige dame, een zekere R.G. aangetroffen. Een getuige verklaarde dat hij een dame in de rivier zag springen. Later op de dag omstreeks 10.00 uur kreeg de politie weer een melding betreffende een bewusteloze vrouw die is aangetroffen op het terrein van havencomplex bij de aanmeerplaats. Achteraf bleek dat het dezelfde vrouw betrof die van de Wijdenboschbrug was gesprongen. De politie geeft aan dat het slachtoffer van pijn klaagde en er sijpelde bloed uit haar neus.
Na haar sprong is zij door het stromende rivierwater meegesleurd en kwam zij vast te zitten aan een band die als bescherming tegen de brugpilaar is vastgemaakt. Het slachtoffer werd na de ontdekking afgevoerd met de ambulance.

error: Kopiëren mag niet!