Politie Moengo arresteert straatrover kort na overval

Aan de Surinamestraat in het district Moengo is een Chinese mevrouw op klaarlichte dag overvallen door een onbekende man. Uit het relaas van het slachtoffer blijkt dat zij dinsdagmorgen omstreeks 10.45 uur van huis vertrok met de bedoeling naar de bank te gaan om wat geld te storten. Onderweg naar de bank werd zij van achteren getrapt. Het slachtoffer kwam door de slag te vallen. Zij heeft een schaafwond opgelopen aan haar ene knie. De man die haar van achteren aanviel, ging toen met haar rugtas ervandoor. Het slachtoffer heeft de politie ingeschakeld. De politie van Moengo heeft na het bericht in de directe omgeving gesurveilleerd. Op grond van de signalementen die het slachtoffer van de rover had doorgespeeld, is het de sterke arm gelukt om de verdachte P.U. aan te houden. Hij heeft volgens de benadeelde SRD 3.240, een mobiele telefoon en haar paspoort, dat zij in de schoudertas had bewaard, buitgemaakt. De buit is niet teruggevonden op de verdachte. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!