Twee ramboetandieven de bak in

S.G. en R.T. zijn door de politie van De Nieuwe Grond in verzekering gesteld. De aangever heeft de 20-jarige R.T. en 25 jarige S.G. op heterdaad betrapt op het plukken van ramboetan. De mannen hadden reeds twee zakken vol geplukt en ze stonden op het punt met de lading ervandoor te gaan. Beide mannen zijn na betrapping door de politie aangehouden. Een van de verdachten geeft toe de vruchten te hebben geplukt, terwijl de andere ontkent. Na de voorgeleiding zijn beide mannen, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld. De benadeelde gaf bij de politie te kennen dat indien de heren hem SRD 300 betalen hij de zaak zal intrekken. Hij geeft aan dat indien de verdachte voor eigen gebruik zouden plukken hij geen moeite daarmee zou hebben. De heren waren met twee grote rijstzakken en het was duidelijk dat de verdachten voor verkoop hadden gestroopt. Beide heren blijven in verzekering.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!