Man aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal

Een tuinman deed in het weekend aangifte ter zake gekwalificeerde diefstal. De tuinman heeft een kleine bakkerij thuis. Hij bakt brood en verkoopt dat aan de dorpelingen. De opbrengsten daarvan bewaarde hij in een speciale houten kast. Vrijdag omstreeks 15.00 uur kwam hij van het werk thuis en zag tot zijn schrik dat een van de ramen geforceerd was. Hij liep terstond naar het kastje, waarin hij bijkans SRD 5000 had bewaard. Het bleek dat er slechts SRD 2900 in zat. Hij ging zelf op onderzoek uit. Een buurman gaf hem te kennen dat hij een zekere Triniti bij zijn woning had gezien. Deze man staat in de omgeving bekend als een dief.
Tirinti zou reeds eerder hebben ingebroken in de woning van de aangever, maar toen had hij er geen politiezaak van gemaakt. En deel van het gestolen geld is in de woning van Tirinti gevonden en is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De dader is door de politie te Moejekreek aangehouden. Bij navraag van de politie gaf de verdachte aan dat hij de rest van het geld ten eigen bate heeft aangewend. De verdachte blijft in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!