Ritish Bhola al drie maanden vermist

De 28-jarige Ritish Bhola wordt vanaf vrijdag 06 juni 2014 vermist. Uit gegevens blijkt dat hij op deze dag omstreeks 08.00 uur van huis is vertrokken met de bedoeling een taxirit te rijden naar de aanmeerplaats in de omgeving van de Afobakastuwdam. Sindsdien is hij nooit meer teruggekeerd. Wel had hij omstreeks eind juni nog contact gemaakt met zijn moeder. Daarna werd er meerdere malen op zijn telefoonnummer gebeld, echter is het niet meer gelukt om sindsdien met hem in contact te treden. Het is bijkans drie maanden dat de familie geen respons van hem heeft gehad. Zaterdag 20 september besloot de familie ten einde raad om naar de politie te stappen en aangifte van vermissing te doen. Het gaat hier om een Hindoestaanse man, op 06 juni 2014 gekleed in een blauwe jeansbroek. Hij had toen een Nike gympie aan.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!