17-jarige steekt oom in buikstreek

De 17-jarige Martin S. heeft zijn oom in het weekend neergestoken met een scherp voorwerp. Dit incident vond plaats op zondag aan de Reineweg te Charlesburg. Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat de oom en Martin een woordenwisseling kregen welke op een bepaald moment uit de hand liep. Er brak een vechtpartij uit tussen beide mannen. Daarbij stak Martin zijn oom in de buikstreek met het voorwerp. Het slachtoffer werd per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Inspecteur Marie Toekoen van Munder bevestigt deze streekpartij. De letsels waren van dien aard dat operatief ingrijpen noodzakelijk bleek. De verdachte heeft zich reeds aangemeld bij de politie en is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!