Drie opgepakte verdachten te Wintiwai runden illegaal wisselkantoor en handelden in drugs

Een gemengd team van de politie heeft donderdag 16 mei in het kader van “Operatie Zero Tolerance” na ontvangen informatie een gezamenlijke operatie uitgevoerd op een locatie te Wintiwai in het ressort Latour.

Daarbij zijn de verdachten K.M. (44), die woonachtig is in de omgeving van de Kraboedoinstraat, S.G. (38) die woonachtig is in de omgeving van de Brunetteweg, en J.M. (28) door dit team aangehouden, aangezien zij een illegale wisselkantoor hielden en op diezelfde locatie ook drugs verhandelde en illegale overmakingen deden. 

Bij een ingesteld onderzoek werden een hoeveelheid hasj, fijnwegers, verpakkingsmateriaal, telefoons, een personenauto en een geldbedrag in SRD en valuta in beslag genomen.

De drie verdachten zijn met de in beslag genomen goederen ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Latour. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn K.M. en S.G. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl J.M. na verhoor werd heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!