CIVD’er slaat houwertrekker met vuistvuurwapen

Een CIVD’er heeft een man geslagen met zijn dienstvuistvuurwapen. Inspecteur Hardew Jhinkoe-Rai van Latour geeft aan dat de 46-jarige C.V. bezig was zijn vrouw binnenshuis te mishandelen. Het slachtoffer zag kans om uit het huis te vluchten en kwam rennend de straat op. Zij werd achterna gezeten door haar man, die gewapend was met een houwer. Op dat moment ging de CIVD’er langs. Hij sommeerde de man om te blijven staan. Echter liep de houwertrekker dreigend op de beveiligingsman af. De wapendrager was daarbij genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen. Desondanks negeerde C.V. deze vorm van aanmaning en liep door op de wapendrager. De CIVD’er bracht toen een slag met het vuurwapen in het gelaat van de man, die hem dichtbij was genaderd. C.V. liep als gevolg van de slag letsels op. Inspecteur Jhinkoe-Rai heeft de 46-jarige driftkop hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!