Furgill P. aangehouden door politie

In de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 april zijn twee dieven aangehouden. Het eerste geval vond plaats aan de Oude Charlesburgweg, alwaar de 29-jarige Furgill P. door de politie van het bureau Munder is aangehouden. Furgill P. heeft koperen draden en waterkranen gestolen uit een woning dat gerestaureert wordt. Furgill P. is geen onbekende van de politie. Hij is vaker aangehouden voor diefstal van koper. Het tweede geval deed zich voor aan de Cairolaan in het politie ressort Uitvlugt. De 52-jarige inbreker Jerrel B. alias Kaaiman is aangehouden nadat hij in een woning is aangetroffen door de politie van Uitvlugt. De huisbewoners waren niet aanwezig. Een buurtbewoner merkte dat iets niet in de haak was en schakelde de politie in. jerrel is op heterdaad betrapt door de politie. Hij had het huis overhoop gehaald en had een stereoset en andere spullen reeds klaar gezet om mee te nemen. Beide criminelen zijn opgesloten.

error: Kopiëren mag niet!