Dronkenbestuurder na ontnuchtering heengezonden

IMG-20140421-WA003
IMG-20140421-WA004
IMG-20140421-WA005De 45-jarige dronken automobilist Radjinderkoemar R. reed gistermiddag met hoge snelheid over de Malangweg. Terhoogte van een pompstation keerde hij op de weg. Daarbij verloor hij de controle over de besturing van zijn auto. Hij reed toen het terrein van het pompstation op. Vervolgens kwam deze dronkaard met zijn voertuig tegen een auto aan die behoorlijk beschadigd werd. Verder heeft deze verkeerscrimineel twee bromfietsers en een pompbediende aangereden, die bij de benzine pompen stonden. Hij heeft ook twee pompinstallaties omver gereden waardoor veel brandstof verloren ging. De twee bromfietsers en de pompbediende liepen letsels van verschillendee aard op zoals vermoedelijk been fracturen en snij en schaafwonden Zij klaagden ook van inwendige pijnen. Deze slachtoffers zijn met de ambulance vervoert naar het ziekenhuis. Na ontnuchtering is Radjinderkoemar R. geleid voor een hulp-officier van justitie. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het rijbewijs van deze verdachte inbeslag genomen en is hij na verhoor heen gezonden. Het onderzoek duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!