Criminelen beroven taxichauffeur van voertuig

Een taxichauffeur is woensdagavond beroofd van zijn voertuig door twee criminelen die zich voordeden als klanten. Uit de verklaring van de aangever blijkt dat de twee mannen hem woensdagavond aan de Dr. Sophie Redmondstraat benaderden om een taxirit te rijden naar de Kinkajoestraat. Gekomen ter hoogte van Wintiwai werd de taxichauffeur overvallen en vervolgens in de kofferbak van de wagen geplaatst. Hierna reden de rovers richting Nieuw Weergevondenweg. Op een gegeven moment zag het slachtoffer kans om zich uit de kofferbak te bevrijden. Het politioneel onderzoek wijst uit dat het gaat om een crème gelakte Toyota Mark II. In de auto had de benadeelde zijn dagopbrengst bewaard en twee mobiele telefoons. De politie is bezig met de opsporing van de daders.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!