39-jarige voetganger dood door aanrijding (update)

De 39-jarige voetganger Anil Kalloe is dodelijk aangereden door een autobusje op de hoek van de Indira Gandhiweg en de Nieuwe Grondweg. Inspecteur Ligeon, hoofd van de Verkeersunit Wanica, geeft aan Dagblad Suriname mee dat de voetganger Kalloe de weg overstak, toen hij door een autobusje werd aangereden. De politie kreeg rond 05.30 uur melding van dit incident. Het slachtoffer liep behoorlijke letsels op en gaf ter plaatse de geest. De bestuurder verkeerde volgens inspecteur Ligeon niet onder invloed van verdovende middelen. Hangende het verdere onderzoek is het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd. Het ontzielde lichaam is in beslag genomen voor autopsie. Met deze verkeersdode is de verkeersbarometer gestegen naar 8. Kalloe is voor dit jaar de tweede voetganger die in het verkeer is omgekomen.
Op 3 februari kwam de 2-jarige voetganger Migijeta Wilkens in het verkeer om het leven. Deze aanrijding vond plaats aan de Rudiwanstraat en de Samanstraat te Moengo. Het slachtoffer zou de dag na het incident jarig zijn. Ook bij dit geval stak de peuter de weg over toen zij door een personenwagen werd onderschept. Migijeta was de zevende verkeersdode.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!