Schoolbus rijdt over been 6-jarige

Een schoolbusje reed dinsdagmiddag over een been van een 6-jarig meisje. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het meisje zou uitstappen aan de Middenweg ter hoogte van perceel 175. De schoolbus was nog niet tot stilstand gekomen toen het kind daaruit sprong c.q. viel. Als gevolg hiervan kwam zij te vallen. De schoolbus is toen over haar been gerold. Inspecteur Sandra Claver, ressortcommandant van Santodorp, bevestigt dit geval tegenover Dagblad Suriname. Zij geeft aan dat normaal de chauffeuse van de schoolauto de deur voor de kinderen open doet. Op die bewuste dag zat zij met haar kind voorin. Zij vroeg toen aan één van de andere kinderen om de deur open te doen. Dit werd vroegtijdig gedaan, waardoor het kind uit de schoolauto viel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!