Stomdronken man bedreigt vrouw en kinderen met houwer

P.S. had palm (sterk rum) genuttigd op het werk. Toen zijn vrouw en kinderen hem gingen ophalen, was hij niet tevreden. Thuis aangekomen bedreigde hij zijn vrouw en kinderen met een houwer. De vrouw vluchtte met de kinderen in het bos en schakelde de politie in. Uit het onderzoek blijkt dat P.S. veel alcohol op had. Hij kon geen weerstand bieden. De politie nodigde P.S. uit om de volgende dag nuchter het politiebureau van Santo Dorp aan te doen. Inspecteur Sandra Claver, de ressortcommandant van betreffende politiepost, bevestigt dit geval tegenover Dagblad Suriname. Zij deelt desgevraagd mee dat volgens verklaring de man in de richting van de vrouw had gezwaaid met de houwer. Hij werd gistermorgen voorgeleid bij de inspecteur. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij heengezonden met een ernstige waarschuwing. Indien hij deze gedragingen niet achterwege laat, kan hij in de bak belanden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!