Jofewa heel actief in Divali weekend

1 JofewaDe Jongerenfederatie Wanica (Jofewa) zal heel actief zijn tijdens het Divali weekend. Volgens coordinator Hemradj Basdewsing zal de federatie samen met haar dammers twee activiteiten hebben. De eerste is op vrijdag 1 november, vanavond, te Maho, Saramacca. Daar zal ze in samenwerking met de Shri Sanatan Dharm Parshad Suriname (Stg. SSDP) en de politieke partij Pertjajah Luhur een daminstuif organiseren. Alle dammers van Saramacca tot 25 jaar worden uitgenodigd om hun krachten te meten tegen het Jofewa-team. Er zijn mooie prijzen ter beschikking voor de winnaars.
De tweede activiteit is op zaterdag 2 november aan de Tout Lui Fautweg. Alhier zal Jofewa samen met de SCSV Param-Anand activiteiten ontplooien in de Shri Radha Krishna Mandir. Alle dammers van Wanica, met name Lelydorp, Koewarasan, Leiding, Kwatta, Houttuin en Domburg worden uitgenodigd om mee te doen aan dit evenement.
De damafdeling van Jofewa is onlangs teruggekeerd uit Curacao, waar de ploeg veel successen heeft geboekt. Zowel van de jeugd- als van de senioren uit het buitenland hebben onze dammers gewonnen. Komend weekend wordt het de eerste activiteit van Jofewa na de trip van Curacao. Basdewsing nodigt hierbij alle jeugdigen van Wanica uit om de damlessen die ze verzorgen te komen volgen. Deze vinden elke vrijdag plaats in het gebouw van SCSV Ujala, aan de Dageraadweg, zijstraat Highway.

error: Kopiëren mag niet!