Jireh Entertainment: ‘Christenen moeten meer bewegen’

Op 23 november 2013 zal Jireh Entertainment in verband met Srefidensi een gospelsporttoernooi organiseren. Volgens Gilles Nasa van de organisatie is het doel om Christeren meer te laten bewegen. ‘Verder willen we de eenheid binnen de Christengemeenschap bevorderen, terwijl de eventuele opbrengsten besteed zullen worden voor de bouw van de hoofdgemeente van Gado Genade. En zoals het van ons bekend is, gaat een deel ook naar een sociale activiteit’, geeft Nasa aan.
De sportdag wordt gehouden op het George Deulsportcomplex. De verschillende gemeenten zullen het tegen elkaar opnemen op het onderdeel voetbal. Er zijn ook attractiewedstrijden, waarbij onder andere er partijen zijn zoals de Barca-fans tegen de Madrid-fans, het Pastoorteam tegen de Jeugdleiders en ook nog komen verschillende gospelmuziekformaties tegen elkaar uit. Op het onderdeel slagbal is de attractiewedstrijd Dance Ministrie Gado Genade tegen Gemeente Handelingen. Voor elke winnaar is er een trofee. Gemeentes die willen meedoen, kunnen zich alsnog opgeven. Na het sportgedeelte is er entertainment.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: