Zaak beroving uitgesteld

De zaak van de van beroving verdachten D.C.F. en P. W. is gisteren uitgesteld naar 15 november. Het strafbare feit zou zijn gepleegd aan de Javaweg ten huize van de familie S.K. op 27 mei. De verdachte D.C.F. was in het jaar 2008-2009 werkzaam bij het gezin van mevrouw S.K. Hij bleef contact onderhouden met zoon N.V. D.C.F zou op de bewuste dag iets thuis bij N.V. bezorgen. D.C.F. kwam met P.W. maar had het spul niet bij zich. P.W. haalde ineens een mes tevoorschijn. D.C.F. en P.W. namen sieraden, mobiele telefoons, geld en camera mee. Zij zouden N.V. net vastbinden toen deze ontsnapte en de deur op slot deed, waardoor de verdachten vast kwamen te zitten.
Mevrouw S.K. getuigde bij de rechter dat D.C.F. net haar eigen kind was. P.W. heeft in 2012 al een diefstal gepleegd. Hij zit nu in zijn proeftijd van 3 jaar. De zaak is uitgesteld naar 15 november voor verder behandeling.

error: Kopiëren mag niet!