Stibula Copa 2013 afgelopen weekend afgewerkt

Op vrijdag 9 augustus en zaterdag 10 augustus werd op het Stibula sportcomplex een tweedaagse jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd. Aan de Stibula Copa 2013 namen teams van 6 spelers het tegen elkaar op. De organisatie onder leiding van Marlon Schet blikt tevreden terug op dit evenement. Er werd gespeeld in een U-9, U-11, U-13 en U-15 klasse. De voorronde werd op vrijdag afgewerkt. In de U-9 klasse won Puwa Nani met 4-0 van Stibula. In de U-11 klasse won Leo Victor met 5-1 van Flora B, Robinhood versloeg Puwa Nani met 1-0 en Stibula won met 6-0 van AC Adonai. In de U-13 klasse verloor Flora B met 1-5 van Robinhood, Puwa Nani verloor met 3-4 van Stibula. Adonai was vrij. In de U-15 klasse won Stibula met 3-2 van Flora, terwijl Robinhood met 5-4 te sterk was voor Adonai.
Op zaterdag werden de finalewedstrijden afgewerkt. In de U-11 klasse won Puwa Nani met 4-2 van Leo Victor. Jason Amelis (3x) en Gian Gummels scoorden voor Puwa Nani, Tariq Godeken en Caifullon Sobari voor Leo Victor. Robinhood won met 2-0 van Stibula door goals van Marcelinho Plet en Orlonso Foort. Puwanani was de beste verliezer van de voorronde in deze klasse en na winst op Leo Victor in de halve finale stond ze in de finale tegenover Robinhood. Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Robinhood won na het trappen van penalty’s en werd zodoende kampioen.
In de U-13 klasse won Robinhood van Adonai met 5-1. Hierna speelde Stibula de finale tegen Robinhood. De wedstrijd eindigde in een 0-0 stand. Stibula won de penaltyserie en werd kampioen in deze klasse. In de U-15 klasse won Stibula de finale van Robinhood met 2-0.

error: Kopiëren mag niet!