Voorronde 3de klasse biljartkampioenschappen afgerond

IF IFDe 3de klasse Persoonlijke Libre kampioenschappen van de Surinaamse Biljartbond (SBB) is inmiddels beland in de finaleronde. Avinash Chotoe is nummer 1 van poule A, terwijl Asraf Ali Bachoe nummer 2 is in deze poule. Timothy Wongsowidjojo is nummer 1 van poule B en Ronny Chan Jon Chu is nummer 2. De kruisfinales worden gespeeld op zaterdag 13 juli om 17:00 uur in het Politietehuis aan de Zwartenhovenbrugstraat. Om 17:00 uur start de partij Avinash Chotoe – Ronny Chan Jon Chu en om 18.30 uur Asraf Ali Bachoe – Timothy Wongsowidjojo. De finale vindt zondag plaats om 13.30 uur. De hoogste serie staat nu op naam van Hendrik Berghaven, 22 caramboles.
Op vrijdag waren er twee wedstrijden gepland. Julius Weinchard verloor reglementair van Hedwig Valies, omdat hij zich om persoonlijke redenen terugtrok. Timothy Wongsowidjojo won in een enerverende wedstrijd met 70-68 van Ronny Chan Jon Chu in 41 beurten. Op zaterdag won Avinash Chotoe in een mooie partij met 70–42 van Hendrik Berghaven in 29 beurten. Asraf Ali Bachoe won in 35 beurten van Ricky Kromopawiro met een stand van 70–43. Zondag waren de volgende wedstrijden op programma. Timothy Wongsowidjojo – Hedwig Valies. Wongsowidjojo won met 70-28 in 19 beurten. Dit was de kortste partij van het toernooi. Ronny Chan Jon Chu won in 41 beurten van Pardjo Ranoesemito met een stand van 70–62. Hendrik Berghaven heeft de hoogste serie gemaakt op zondag in een partij tegen Imro Tevrede. Hij won van Imro met een score van 70–54 in 33 beurten. Avinash Chotoe won van Ricky Kromopawiro in 32 beurten en werd hierdoor de ongeslagen kampioen in poule A.

error: Kopiëren mag niet!