National Competitiveness Forum Suriname:

ifVandaag gaat het eerste National Competitiveness Forum Suriname, in samenwerking met de IDB, van start in het gebouw van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF). De komende twee dagen zijn er naast lezingen ook werksessies en paneldiscussies die ertoe moeten leiden dat onder meer het concurrentievermogen in Suriname wordt verhoogd. Over het hoe en waarom van dit eerste National Competitiveness Forum Suriname werd gisteren door de coördinator van de Competitive Unit Suriname (CUS), Sieglien Burleson, een persconferentie gehouden. De CUS is volgens Burleson in het leven geroepen door de regering Bouterse om de economische groei en welvaart in Suriname te verhogen en een competitiveness-programma te ontwikkelen. Op de foto Sylvia Dohnert (executive director van Competitiveness Caribbean Program, vertegenwoordiger IDB) Inder Ruprah (Regional economic advisor, IDB), Sieglien Burleson, Marco Nicola (IDB) en Michael Julien (financial economist). (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: