Hakrinbank lanceert als eerste bank in Suriname mobile applicatie

‘Uw financiële informatie nu overzichtelijk en binnen handbereik.’ Dit is de slagzin die de Hakrinbank hanteert voor haar ‘mobile applicatie’. De Hakrinbank heeft  gisteren  als eerste financiële instelling in Suriname de ‘Hakrinbank mobile applicatie’ gelanceerd. De ‘Hakrinbank mobile applicatie (app)’ is een mobile app die informatie over koersen, ATM-locaties en leningen (‘loan calculator’) verschaft, tezamen met up-to-date mededelingen en acties. De functionaliteiten geven informatie over de wisselkoers voor de USD en euro. Via ‘Google Maps’ is het mogelijk om de ATM-locaties per district en in de nabije omgeving te traceren. ‘Wilt u meteen en ter plekke weten hoeveel u moet aflossen voor een persoonlijke of hypothecaire lening, hiervoor dient de Loan Calculator. Verder worden er mededelingen en acties op de app bekend gemaakt. U bent hierdoor op de hoogte van de acties die de bank op dat moment biedt, maar ook bekendmakingen zoals ATM’s die buiten werking zijn.’
Met de launch van de app geeft de Hakrinbank invulling aan haar missie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: