Inbrekers aangehouden, deel goederen teruggevonden

De broers R.S. en S.S. zijn gisteren aangehouden door de politie van Onverdacht. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een diefstal door middel van braak. 0p 10 januari werd een inbraak gepleegd aan de Meursweg. Uit de woning zijn onder meer weggenomen een lichtmotor, 2 fototoestellen, 2 horloges, een cirkelzaag, een lasmachine en een tegelsnijder. Men is de woning binnengedrongen toen de bewoners niet aanwezig waren. Bij een huisonderzoek bij de verdachten is een groot deel van de gestolen goederen teruggevonden. In het verlengde van deze zaak heeft de politie ook een machinegeweer in beslag genomen. Onderzocht zal worden van waar dat wapen afkomstig is. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van bureau Geyersvlijt. In deze zaak is een derde verdachte in beeld gebracht. Hij wordt opgespoord.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: