Bridgecracks Piet Sonneveld en Piem Reiziger winnen Kerstdrive

Het befaamde bridgekoppel Piet Sonneveld en Piem Reiziger heeft de Kerst Bridgedrive gewonnen in het Lallarookhgebouw.  Hieraan deden 18 paren mee en waren er negen wedstrijdtafels. Er werd in één klasse gespeeld. In de laatste drive van de Surinaamse Bridgebond voor dit jaar won het koppel met een gemiddelde score van 67% en 386 wedstrijdpunten. Hun laatst gewonnen toernooi hiervoor was de Vakantiedrive 2012.  De tweede plaats was voor het talentvolle duo Jagdies Harpal/Santosh Raghoenandan (nog de winnaars van de Srefidensdrive 2012) met een score van 62,5% en 360 punten. De derde plaats was voor het Nederlandse gastenechtpaar Jan van der Heijden/Rita van der Heijden met 339 punten. Op de vierde plaats eindigden Ratan Kalka en Dew Gajadin met 311 punten. De top vijf werd verrassend afgesloten door het ‘last minute’ gelegenheidsbridgekoppel Steven Haverkamp/Rudi Ramautar met 304 punten. De wedstrijdleiding van de drive lag vertrouwd in handen van de bekende Ewald Muskiet. De fraaie trofeeën wederom gesponsord door Waldo’s World Wide Travel Service NV.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: