Veldbloem stelt zich niet herkiesbaar bij komende verkiezingen

Wanneer de Wanica Sportorganisatie (WSO) in mei 2013 bestuursverkiezingen houdt, zal voorzitter Errol Veldbloem zich niet herkiesbaar stellen. ‘Ik heb al heel veel bereikt voor de WSO. Ik word ook een dagje ouder en wil ook anderen de kans geven om zaken te realiseren voor de bond’, zegt Veldbloem aan Dagblad Suriname. Hiermee bevestigt hij dat hij niet meer terugkomt na de komende verkiezingen. Veldbloem, die al meer dan 20 jaren in het WSO-bestuur zit, zegt dat de beste persoon die hem kan opvolgen de huidige secretaris, Nora Doom, is. ‘Mevrouw Doom kent de bond heel goed. Ze is de uitermate geschikte persoon om mij op te volgen. Doom zal ook de eerste vrouw zijn die de bond zal leiden, indien ze gekozen wordt. Van mij mag ze op alle ondersteuning rekenen’, zegt Veldbloem.
De WSO-voorzitter heeft het George Deulstadion, waar de WSO haar competitie afwerkt, gemaakt tot een echt stadion. ‘Toen ik met de bond hier begon, was er een veld dat heel slecht was. We hebben het veld nu omgetoverd tot een prachtige grasmat. Er zijn ballenvangers achter de doelen geplaatst, nette kleedkamers en toiletten gebouwd. Twee grote projecten waren de stenen muur die getrokken is en de tribune. Nu werk ik aan mijn laatste project, dat is het betegelen van de parkeerplaats. Daarvoor ben ik nu bezig met de sponsors’, vertelt Veldbloem.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: