Ambtenaren niet genoegzaam geïnformeerd over 10% salarisverhoging

Vakbondstopper Murwin Leeflang verduidelijkt dat de ambtenaren geen 30% salarisverhoging zullen krijgen, maar slechts 10%. Hij vertoefde in het weekend in Nickerie. Hij zegt dat hij door de werkende klasse werd overstelpt met vragen over een 30% verhoging. Volgens hem heerst er onder vele ambtenaren onduidelijkheid over de salarisverhoging.
Leeflang benadrukt dat de ambtenaren over de maand december 10% salarisverhoging krijgen. Daarnaast ontvangen zij het verschil in salaris over twee maanden. De verhoging werkt terug tot januari 2012. De uitbetaling zal echter in kavels plaatsvinden. Naast de 10% verhoging van december ontvangen de ambtenaren dus nog het salarisverschil over januari en februari 2012. Leeflang hoopt hiermee alle onduidelijkheid weggewerkt te hebben.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: