Levensberovingszaken Abdoel, Gena en Biharie nog steeds onopgelost

De moordzaken van de zanger Remi Abdoel (30), de vakantieganger Dilip Gena en Ashish Biharie zijn nog steeds niet opgelost. De politie werkt er wel aan, maar er zijn nog geen noemenswaardige vorderingen geboekt. In de zaak van Remi Abdoel en Dilip Gena was het de politie eerder gelukt om verdachten aan te houden. Echter zijn zij vanwege gebrek aan wettig en overtuigend bewijs heengezonden. Ook in de levensberovingszaak van Ashish Biharie loopt de moordenaar nog op vrije voeten.
Het ontzielde lichaam van Biharie werd aangetroffen in de trens langs de weg naar Santigron. Politievoorlichter Humphrey Naarden deelt desgevraagd aan Dagblad Suriname mee dat er tot nog toe geen nieuwe ontwikkelingen zijn. Het levenloze lichaam van Abdoel werd op 28 februari 2012 in een zandweg achter de begraafplaats Rene’s Hof aan de Waakhuyzenlaan aangetroffen. Het lichaam vertoonde tekenen van misdrijf. In deze moordzaak waren drie verdachten aangehouden die inmiddels heengezonden zijn.
Ook de levensberovingszaak van de 48-jarige Gena staat nog open. In deze zaak waren twee aanhoudingen verricht. Een van de verdachten, een vrouw, had zich vrijwillig aangemeld bij de politie. Zij verhing zich echter de volgende dag aan het traliewerk van het cellenhuis. De tweede verdachte is inmiddels ook heengezonden. Met betrekking tot de moordzaak van Biharie is het de politie nog niet gelukt om aanhoudingen te verrichten of dader(s) in beeld te brengen.
Er zijn dus drie moordzaken, waarbij het de daders tot nu toe gelukt is om zich buiten de armen van de politie te houden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: