Harriet Ramdien naar VHP

Na onder andere Indra Djwalapersad, Djotish Jagernath, Rajen Nannen Panday en Henry Ori koerst ook de NDP’er Harriet Ramdien richting de VHP. Dit zal vanavond wereldkundig worden gemaakt tijdens een partijactiviteit van de VHP in Nickerie. De voormalige DNP’er Ramdien was tot voor kort lid van de NDP.  Ramdien onthield zich van elk commentaar tegenover de krant.
Namens de paarse partij werd Ramdien het afgelopen jaar beëdigd tot districtscommissaris van Coronie. In minder dan een jaar tijd werd zij van haar troon gestoten. De twee parlementariërs van Coronie, Anton Paal (Palu) en Remi Tarnadi (NDP), waren niet op één lijn met haar. Ze zagen haar op gegeven moment liever gaan dan komen. Het resultaat was dat Ramdien uiteindelijk het gelag moest betalen.
Voor de periode 2005-2010 was Ramdien namens DNP 2000 gekozen als parlementariër. Bij de afgelopen verkiezingen, toen de DNP opging in de NDP, werd zij niet meer gekandideerd. Er ontstond een gehaal en getrek over haar mogelijke kandidatuur in Nickerie. Als compensatie werd haar de dc-functie van Coronie aangeboden. Deze hoedanigheid van Ramdien was een kort leven beschoren.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!