Somohardjo ontkent vervanging dc Commewijne

Dc Commewijne Ingrid Karta- Bink

Paul Somohardjo, de voorzitter van de Pertjajah Luhur, ontkent dat districtscommissaris Ingrid Karta- Bink van Commewijne wordt vervangen. Hij zegt dat er hierover nooit is gesproken en zeker ook niet in de top. De vervanging van de dc is nooit het onderwerp van gesprek geweest, ook niet binnen zijn partij of in het hoofdbestuur. Volgens hem zijn er een paar grappenmakers die met onsmakelijke grappen smijten. Zo waren er volgens hem ook geruchten over de vervanging van de dc van Paramaribo Noord- Oost en Wanica, maar het waren alleen maar loze berichten.
Somohardjo weet niet uit welke hoek dit bericht komt, maar wat hij wel kan zeggen is dat enkele grappenmakers verwarring proberen te zaaien. De dc is door de PL voorgedragen en indien er misverstanden waren, zou de partij dat zeker horen.
Geruchten doen ook de ronde dat de districtscommissaris van Coronie op de schopstoel zit. Echter zegt dc Harriet Ramdien officieel niet op de hoogte te zijn van haar mutatie. De reden van haar vervanging moet gezocht worden in de ontevredenheid over haar functioneren in het kokosdistrict. Haar mogelijke opvolger wordt Harold Sijlbing, de ex- directeur van Stinasu.

error: Kopiëren mag niet!